Servicii

CONSILIEREA PSIHOLOGICA

De consiliere psihologica avem nevoie atunci cand avem dubii intr-o situatie de viata, cand suntem nesiguri de alegerile noastre sau cand o parere obiectiva ne-ar ajuta mai mult decat daca ne-am baza pe noi insine. Cei ce apeleaza la acest serviciu au o viata in general buna sau satisfacatoare. Cu toate astea au nevoie de confirmarea specialistului. Sau poate doar au nevoie de cineva cu o atitudine de sustinere, care sa ii asculte fara sa judece.

PSIHOTERAPIA

Psihoterapia este necesara in cazul celor cu stari emotionale care ii impiedica sa functioneze la nivelul pe care si l-ar dori (acasa, in familie, in viata sociala sau profesionala) sau care se afla intr-o situatie critica de viaţa, pe care nu stiu sa o gestioneze. Cei care apeleaza la acest serviciu isi dau seama ca este ceva in neregula cu starile sau gandurile lor. Poate se gandesc ca nu mai sunt ca inainte sau poate simt ca se afla in fata unui obstacol major pe care nu il pot depasi singuri. Sustinerea celor din jur nu mai este suficienta sau poate ca ei chiar nu au o astfel de sustinere. Atunci au nevoie sa apeleze la servicii psihologice.

Odata cu constientizarea impasului vine si jumatate din rezolvare! Cealalta jumatate se obtine odata cu sedintele regulate la psihoterapeut. Ce crezi ca ar fi cel mai bine pentru tine aici si acum?

DEZVOLTAREA PERSONALA

Cand avem nevoie de dezvoltare personala? Atunci cand vrem sa imbunatatim ceva la noi, indiferent ca este vorba de modul in care gandim, reactionam sau simtim. Avem nevoie de asta in momentul in care credem ca ne putem comporta si altfel decat o facem in mod obisnuit, adoptand niste comportamente mai constructive pentru noi. Atunci cand simtim ca scenariul nostru de viata poate fi modificat in mai bine. Cand avem nevoie de o motivatie mai mare.

Apeleaza la un psiholog de incredere care te va ajuta sa imbunatatesti ceea ce iti doresti la tine si la relatiile cu cei din jur!